Bericht

Kinderopvang en basisscholen?

Beste toekomstige buurtbewoners,

Wij, Johan en Miron, kijken er erg naar uit om komend voorjaar ons nieuwe huis in plantjevlag te betrekken. Omdat we nu niet in Lent/Nijmegen wonen, hebben we niet zo'n zicht op de kinderopvang en basisscholen in Lent. Onze zoon is nu 2,5 jaar oud dus we willen ons graag op beide oriënteren.

Hebben jullie hier wellicht tips over? We horen erg graag jullie ervaringen!

zondag 23 november 2014 door Miron de Groot (Toekomstige bewoner) voor Boomgaard

Reacties

Monique Zuuring (Ontwerpteam Vossenpels)

Beste Johan en Miron,

In Lent zijn drie basisscholen. Het Talent, de Verwondering en de Geldershofschool. Qua afstand doen alle drie niet voor elkaar onder. De onderwijsvorm is verschillend.

Op deze sites lees je er meer over. Ik heb zelf geen persoonlijke ervaring en hoop dat er buurtgenoten zijn die jullie daar meer over kunnen laten weten. Wellicht werken de scholen met een wachtlijst? Gelukkig hebben jullie nog even tijd.
http://www.teamonderwijs.nl/?sid=5
http://www.verwondering.info/wie-zijn-wij.aspx
http://www.degeldershof.nl/

Kinderopvang wordt op meerdere locaties aangeboden. Kion in De Ster, Bij de Hand is een nieuw, kleinschalig kinderdagverblijf op de hoek Prins Mauritssingel en Vrouwe Udasingel. Verder zijn er diverse gastouderbureaus die hun diensten aanbieden. Wie van de (toekomstige) bewoners heeft ervaring met kinderopvang?

Wellicht kunnen jullie binnen de buurt samen wel iets opzetten?

Monique Zuuring (Ontwerpteam Vossenpels) maandag 24 november 2014
Thomas Klijn (Geïnteresseerde)

Beste Johan en Miron,

Onze zoon zit op de Verwondering en dochter op het Talent, dus we hebben wat ervaringen, daarnaast zit onze jongste zoon op KDV Goudwinde.
Mocht je meer willen weten, laat het gerust weten.

Groeten, Thomas

Thomas Klijn (Geïnteresseerde) maandag 24 november 2014
Judith Teubner

Hallo, wat laat met reageren misschien, maar ik twijfel ook enorm over de basisschool voor mijn 3 jarige zoontje. Ik heb op de 1e plaats gelozen voor het Talent en de 2e de Verwondering. Maar weet nu nog steeds niet goed wat een slimme keuze is. Heeft iemand een voorkeur of aanbeveling voor mij? Er is nog zo weinig te vinden over de Verwondering.

Judith Teubner vrijdag 3 juli 2015
questionmark

Wil je reageren? Log dan nu in of maak binnen 5 seconden een account aan en praat met ons mee.

Inloggen