Bericht

m2-prijs verhoogd?

Ik zie dat er nergens op de site meer melding wordt gemaakt van de korting van €25 voor elke vierkante meter boven de 400 m2. Is die met stille trom komen te vervallen??

donderdag 16 februari 2012 door ()

Reacties

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels)

Beste Roy van de Kerkhof,
De korting van €25,- voor elke vierkantemeter boven de 400m² geldt nog steeds, deze is niet komen te vervallen. Wij zullen dit aanpassen bij de FAQ.
Met vriendelijke groet,
Anne Pennings

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels) vrijdag 17 februari 2012
John Pulles (Geïnteresseerde)

Betekent dit dat de meters boven 400 in de €375 gebieden dus €350 gaan kosten, of geldt het alleen in bepaalde gebieden?

John Pulles (Geïnteresseerde) zaterdag 18 februari 2012
Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels)

Beste John Pulles,
Ja, dat betekent het inderdaad. Dit geldt overal als je meer dan 400m² afneemt, voor de vierkantemeters boven de 400m². In de gebieden waar de prijs €375,- per m² is, geldt dus dat je voor de extra vierkantemeters €350,- betaalt, in de gebieden met grondprijs €400,-, betaal je voor de extra vierkantemeters boven de 400m² €375,-.
Met vriendelijke groet, Anne Pennings

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels) maandag 20 februari 2012
Vincent van Bruggen (ATELIER HEIJENOORD) (Commerciële Partij)

In ons CPO-project in Zevenaar is kleiner juist goedkoper om daarmee starters een kans te geven. Het zorgt daarmee voor proportie tussen woning en kavel.

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels)

Ook in Vossenpels zijn we bezig om starters een kans te geven. Dit doen we door betaalbare woningen op kleine kavels (125 of 220) te laten ontwerpen, die worden verzameld in een catalogus. Hieruit kunnen starters vervolgens hun eigen woning kiezen.
Mensen met een kleinere portemonnee kunnen op die manier toch een woning laten bouwen. GEM en gemeente werken hiervoor een financieringsregeling uit.

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels) dinsdag 21 februari 2012
Vincent van Bruggen (ATELIER HEIJENOORD) (Commerciële Partij)

Beste Anne,

De genoemde regeling is een hele goede zaak, toch vermoed ik dat er buiten deze regeling nog behoefte is aan woningen < € 172.000 binnen de vrijheid van het Plant je Vlag concept.

De lasten van met name jonge gezinnen zijn vaak dermate hoog dat een inkomen buiten de genoemde regeling niet voldoende is om meer aan een woning uit te geven.

In collectief particulier opdrachtgeverschap zou dat ook in in de Vossenpels mogelijk moeten kunnen zijn.

Vooral als de woningen duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm worden uitgevoerd zijn de maandlasten laag en heb je een verantwoorde oplossing met een hypotheek van bijvoorbeeld Triodos?

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels)

Beste Vincent,
Collectief particulier opdrachtgeverschap is in Vossenpels ook zeker mogelijk, evenals duurzame uitvoering van woningen, dan wel met de in dit gebied geldende grondprijzen.

Anne Pennings (Ontwerpteam Vossenpels) dinsdag 28 februari 2012
questionmark

Wil je reageren? Log dan nu in of maak binnen 5 seconden een account aan en praat met ons mee.

Inloggen