Bericht

Nieuwe kavels Plantjevlag!

Op locatie Plantjevlag De Kas (hoek Vossenpelssestraat/Laauwikstraat) is ruimte voor maximaal 14 woningen. Voor wat betreft de verkaveling biedt het bestemmingplan minder vrijheid, dan de keuzevrijheid die de eerste fase van Plantjevlag kende. De verkaveling van het deel ten zuiden van de ‘doorsteek’ naar park Lingezegen ligt vast. In het deel ten noorden hiervan is beperkt ruimte voor tweekappers. Bijgaande verkavelingssuggesties geven de verschillende mogelijkheden weer.

Kavelprijs en afmeting
De kavelprijs is vastgesteld op € 478,-- incl. Btw per m2. De grootte van de kavels varieert van 236 m2 voor een helft van een dubbel tot 402 m2 voor een vrijstaand huis.

Inschrijven
Je kunt aangeven interesse te hebben in één van de 14 bouwkavels door bijgaand inschrijfformulier ingevuld in te dienen. De inschrijvingsperiode sluit op 16 maart om 17.00 uur en is bedoeld om het aantal belangstellenden voor de kavels te peilen.

Loting en toewijzing
Indien er naar oordeel voldoende belangstelling is, gaat de gemeente Nijmegen op 22 maart om 13 uur over tot loting, toewijzing en het aanbieden van optieovereenkomsten. Om in aanmerking te komen voor de loting, volg je de exacte inschrijfvoorwaarden die je in bijgaande inschrijfprocedure aantreft.

Informatie
Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, telefoon
024 - 329 8701, e-mail kavelwinkel@nijmegen.nl

vrijdag 9 maart 2018 door Monique Zuuring (Ontwerpteam Vossenpels)

Nog geen reacties

questionmark

Wil je reageren? Log dan nu in of maak binnen 5 seconden een account aan en praat met ons mee.

Inloggen